Utelisys Internet en TV voor OurDomain (English version below)

De appartementen van Markt058 worden middels een glasvezelverbinding voorzien van een Internetverbinding van Utelisys. In ieder appartement is er een bekabelde aansluiting en WiFi aanwezig.

Draadloos Internet

Voor het WiFi-netwerk kan er met onderstaand wachtwoord ingelogd worden op het netwerk Markt058 . Dit netwerk is in het gehele pand beschikbaar. De wachtwoorden worden verstrekt bij het inhuizen en zijn strikt persoonlijk, geef deze niet weg.

Bekabeld Internet

Op de bekabelde aansluiting in het appartement kunnen apparaten aangesloten worden zoals een gameconsole, smart-tv, computer etc.

Helpdesk

Bij vragen over het gebruik van de Internetdiensten kunnen bewoners van Markt058 contact opnemen met de Utelisys Helpdesk.


Utelisys Internet for Markt058

The Markt058 apartments are provided with an Internet connection from Utelisys via a fiber optic connection. Every apartment is equipped with a wired connection and WiFi.

Wireless Internet

TTo use the WiFi network, you can log in to the Markt058 network using the password below. This network is available throughout the entire building. The passwords are provided when moving in and are strictly personal, do not give them away.

Wired Internet

Devices such as a game console, smart TV, computer etc. can be connected to the wired connection in the apartment.

Helpdesk

For any questions regarding the use of the Internet, tenants can contact the Utelisys Helpdesk.